IL SICILIANO SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 262 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Siciliano Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 10:16 Best wel snel geleverd. De helft van de pizza doos was nat door de olie, en de kaas die ze gebruiken voor pizza pesto is erg zout. De spaghetti was matig en zout.
11 feb 2024 om 21:45 Twee pizza's besteld en een doos was nat aan een kant en de pizza ook leek wel een spons. En de andere pizza was ook niet om naar huis te schrijven. Jammer in het restaurant was het zo goed. Maar dit was bar slecht. Veel olie in de doos en waren sopp
11 feb 2024 om 21:29 Was echt helemaal niet lekker koud en sompig en olie zat in de doos bij jullie in het restaurant is het perfect
8 feb 2024 om 20:44 eten was al lauw niet warm en de spaghetti zat geen smaak aan en de kaas die wordt gebruikt wordt rubber je kan blijven kauwen de lasagna hetzelfde smakeloos en rubberkaas en ook lauw sorry de kant en klare maaltijden uit de supermarkt smaken beter
4 feb 2024 om 22:21 Heerlijke pizza’s, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger.
2 feb 2024 om 20:24 Eten wederom voortreffelijk bezorgen duurde wat lang, was wel aangegeven. Misschien toch maar weer eens ter plaatse eten, kan ik ook een wijntje er bij nemen
27 jan 2024 om 22:44 Het eten was niet echt lekker. En wat helemaal vervelend was dat als je iets bij de notities vermeld dit niet wordt meegenomen in de bereiding. Alles bij elkaar zou ik hier niet nog een keer bestellen.
21 jan 2024 om 19:52 1745 bezorgtijd.Volgens klokje was bezorger onderweg en binnen 5 minuten aanwezig.(1810) hierna 2 x gebeld 1820 en 1905. Beide keren duurde t niet lang meer. Ben gewoon in de maling genomen. Tip: wees gewoon eerlijk. En dat voor lasagna. 1930 hier.
19 jan 2024 om 9:20 Op tijd en warm geleverd. Eten was heerlijk.
14 jan 2024 om 20:05 Faka met die spekjes in de carbonara lol. Helemaal verbrand en hard. Wel lekker snel bezorgd
13 jan 2024 om 20:47 beste pestopasta en een hele aardige levering
20 dec 2023 om 19:55 Het eten is heerlijk. Jammer dat ik zo lang heb moeten wachten met bestellen (meer dan anderhalf uur)