IL SICILIANO SPIJKENISSE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 279 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Siciliano Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:28 Razendsnel bezorgd en het heeft heerlijk gemaakt
2 jun 2024 om 21:35 Calzone pizza besteld, onderkant was erg dun inhoud lag in de dood. Boven gedeelte was verbrand, betaald voor extra champions helaas niet te vinden, deze keer erg slecht jammer het is toch veel geld wat je betaald.
11 mei 2024 om 19:57 Beste in Spijkenisse!
9 mei 2024 om 20:32 Ontzettend lekker!!
19 apr 2024 om 21:34 Het eten is echt heel goed, daarom blijf je ook wachten. Maar verwachte bezorgtijd was 45 min. Duurde meer dan 100 min. En helaas niet de 1e keer. Dat is een minpuntje. Bel dan even dat het wat langer duurt. Nogmaals de Pasta Carbonara is echt goed
17 apr 2024 om 20:23 Heerlijke pizza, lekkere bodem, goed belegd en heel smaakvol! Echt een aanrader en voor ons de nr1 voor pizza bezorging in Spijkenisse.
7 apr 2024 om 20:22 Eten was van een hele slechte kwaliteit. Pasta carbonara zwom in het water. Zalm was ongaar en overgaar
31 mrt 2024 om 19:39 We zijn nog aan het wachten op onze pizza’s maar hebben meer dan 2 uur geleden besteld. We hopen dat ze warm aankomen maar bestellen hier voortaan niet meer
24 mrt 2024 om 20:29 Netjes op de tijd geleverd die we hadden aangegeven. Altijd goede kwaliteit. Borden thuis alvast in de oven gezet zodat de pizza warm blijft!
22 mrt 2024 om 19:39 altijd goed eten
20 mrt 2024 om 23:43 Pizza was niet warm
20 mrt 2024 om 19:25 Time was good for delivery, but I ordered 2 pastas and dessert... The dessert it's missing.. I saw this later, when I bring it home...