IL SICILIANO SPIJKENISSE

IL SICILIANO SPIJKENISSE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Siciliano Spijkenisse. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:01 Alle pizza's heel vet, 2 pizza's verbrand. 1 keer, maar nooit meer.
24 jun 2022 om 9:58 Bij de pasta carbonare waren de spekjes te lang gebakken waardoor ze een scherpe smaak kregen. De tiramisu was heerlijk
22 jun 2022 om 20:17 lekker
22 jun 2022 om 19:49 Kwaliteit is altijd top. Echt superlekker gegeten weer Tagliatelle con carne e tartufo is om je vingers bij af te likken, ook de Pasta bolognese doet er niet onder voor de kids. Heerlijk!!!
12 jun 2022 om 21:36 De bruschetta was rommelig, brood was aangebrand en nat. Ik heb bruschetta (€19,50) en calamari (niet gaar en zoutig) weggegooid. De bezorging was niet contactloos. Ik vind het vervelend, dat mijn bestelling (deels) niet in tasjes bezorgd is.
5 jun 2022 om 20:04 Chocolataart erg kachtig van smaak...tiramisu lekker romig ! Wel erg duur voor de kleine stukjes
2 jun 2022 om 20:45 20 min later geleverd dan aangegeven. Alles zat onder de soep, omdat het eruit was gelekt. Bruschetta lag ooo overhoop. Erg jammer. Eerste en de laatste keer.
29 mei 2022 om 23:00 Bezorger was een half uur te vroeg en bood excuses aan dat de bruschetta een rommeltje was geworden in het bakje in de koelbox. Niets zo lekker als vers Italiaans eten en dat was het!
26 mei 2022 om 0:20 Het was echt niet lekker. Het was meer ham met pizza, dan wat dan ook.
16 mei 2022 om 18:51 Dit gun je je ergste vijand niet of de ... van mn 87jarige buurvrouw smaakt nog beter.
15 mei 2022 om 21:24 Het eten was erg lekker en goed warm, maar de bezorgtijd duurde erg lang! Ik snap dat het druk is op zondag, maar laat dan iets horen.
11 mei 2022 om 20:58 Na bijna 2 uur wachten bijna 2 uur! Krijg ik de bestelling, met ontbrekende ingrediënten en karige oplossingen. Boos, teleurgesteld had het niet verwacht vooral omdat in het restaurant zelf de kwaliteit in mijn beleving altijd goed is.